vineri, 8 ianuarie 2010

De inceput...


Totul a inceput intr-o dupa-amiaza de ianuarie, anul de gratie 1985. De atunci si pana acum, viata mea a fost o continua acumulare de experiente, unele placute altele mai putin placute, intamplari petrecute in Bucuresti, la munte, la mare...la tara. Postarile de pe acest blog vor fi in general despre viata noastra de romani-bucuresteni-europeni(mai nou), dar raportate la experietele traite de mine in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.
Asadar va invit pe toti cei ce o sa popositi pe aici, si mai ales pe cei care veti avea curiozitatea, timpul si cheful sa cititi postarile mele sa impartasim impreuna povestiri, amintiri, experiente din traiul nostru in aceasta minunata dar insuficient de dezvoltata tara.
Aceasta poza este facuta in Bucuresti, parcul Tineretului intr-o zi de toamna cand razele soarelui se pogorau asupra noastra incalzindu-ne sufletele care se pregateau incet dar sigur pentru sosirea iernii plina de frig si intuneric.
Bucuresti...acest oras al existentei noastre efemere, poate fi asadar si o oaza de liniste in acest haos fara de final numit...viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu